Ziua de 12 noiembrie a fost una de succes pentru Tinerii National-Liberali

Miercuri, in cadrul Tirgului aripilor tinere ale partidelor politice din R.Moldova, care a avut loc in incinta ASEM, in organizarea Institutului National-Democrat (NDI) din SUA, Tinerii National-Liberali s-au clasat pe locul intii.

OTNL a fost reprezentata de un grup de tineri pregatiti, in frunte cu Veaceslav Ombun, Nicolae Margarint, Iurie Gavrilasenco, Victoria Frantujan, Liubov Rosian, Adriana Palamarciuc, Victor Domnisor, Andrei Lungu, Mircea Marcel, Stelian Girbu, care au promovat mesajul partidului, au facut cunoscute celor interesati actiunile desfasurate de PNL, in special de Organizatia Tinerilor National-Liberali, atragind membri si simpatizanti.

 
Au participat mai multe aripi de tineret, insa OTNL, care s-a clasat in cadrul Tirgului trecut, desfasurat la UTM, pe locul doi, fiiind devansata de PLDM, acum a facut schimb de clasament cu tinerii acestei formatiuni. Pe site-ul PNL sunt oglindite, in cadrul Nomenclatorului de actiuni expus amanuntit, toate actiunile desfasurate cu implicarea majora a OTNL.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns