Candidații PNL sunt oameni onești și curajoși. Mostre de pliante și postere

poster Sajen corectAceastă campanie electorală este una deosebită. Pentru că, după Poster TOMA Codru 22.05.2015alegerile parlamentare, care au prăbușit speranța proeuropeană, dar și speranța națională, dezamăgirea a devenit generalizată. Oamenii nu mai cred în nimic. Ieșim cu toții la proteste, iar unii ne întreabă cum să îi dăm jos pe cei care s-au cocoțat la Putere prin fraudă și minciună. Le spunem să nu îi mai voteze pe cei care i-au amăgit. În Partidul Național Liberal au venit, și în această campanie, foarte multe persoane. Ne bucură, în special tinerii care au venit și s-au încadrat în bătălia electorală, sătui de atitudinea mizerabilă, fără respect față de cetățeni în Republica Moldova. Suntem recunoscători celor care au format echipe hotărâte, cu programe serioase și viziuni clare, decise să sprijine PNL prin implicare multilaterală – umană, profesională, materială, financiară.

Leaflet PODARU Nisporeni A5PNL speră că cetățenii celui de-al doilea stat românesc își vor Leaflet LOZAN Floresti [blue] A5revizui opțiunile politice, vor ieși, în continuare la protestele contra guvernării cleptocratice și corupte, nu își vor mai pierde voturile și speranța cu hoții și tâlharii. PNL este partidul care nu a format blocuri dubioase pentru reînșelarea oamenilor, ci participă a treia oară la alegeri locale, are candidați de valoare, energici, oameni cu autoritate, care nu mai vor ca oamenii să fie folosiți numai ca material pentru un tun electoral, ci să fie atrași la gestionarea comunității.

Leaflet OBOR Costuleni A5Poster SAJEN A4+ 01 myPoster DAVID Floreni Malic flaerloghin flaer Leaflet TOMA Codru 22.05.2015 Leaflet SAJEN Tohatin 26.05.2015-definitiv

Leaflet MARGINE A4
Leaflet GOJAN Staucenii A5 Leaflet Gaina Orheii A5 Leaflet ARTENI Nisporeni A5

Comentarii

Lasă un răspuns