Poze de la Congresul PNL

Vorbitorii la Congres au formulat diferite propuneri pentru viitoarea echipă de conducere a PNL, cum ar fi a cere să se consfințească drept sărbătoare națională ziua Unirii de 27 martie, o solicitare de primire în audiență din partea unicului partid unionist din Republica Moldova la Președintele Klaus Iohannis, pentru a solicita accelerarea deschiderii României spre demararea procesului de reunificare a celor două state românești, sesizarea modificării legislației pentru posibilitatea de înscriere în formațiunile politice de la vîrsta de 16 ani, pe TVR să fie o oră a Basarabiei Române, solicitarea de timpi de antenă pentru partidele extraparlamentare, modificarea legislației electorale pentru concurență loială în alegeri, colaborare cu Asociația istoricilor pentru educarea elevilor în spririt național, unionist, coagularea segmentului politic românesc, alte propuneri.

Apasati mai jos pentru pozele de la Congres.

POZE de la Congres