(Video) Candidata PNL, Alexandra Can, i-a dăruit candidatului PUN, Constantin Codreanu, hârtie igienică și o caracatiță

Hartie igienica pentru Constantin Codreanu si o caracatita-jucarie. S-a intamplat in cadrul dezbaterilor “Eu Vreau sa fiu Primar”, la care a participat. Codreanu a spus ca ceea ce fac colegii sai de platou e un circ. Candidata PNL, Alexandra Can, i-a facut aceste daruri si a citit o poezie compromitatoare a concurentului PUN, publicata in tinerete. Asta pentru ca Alexandra CAN nu admite minciunile pe care le profereaza candidatul Codreanu din materialele propagate, la emisiunile unde participă și în alte tipuri de mesaje.

Întreaga emisiune poate fi urmărită aici. http://inprofunzime.protv.md/stiri/politic/emisiunea-eu-vreau-sa-fiu-primar-cu-lorena-bogza-din-14-mai-invitati—2246281.html