Galina ANDRIEȘ – candidatul Partidului Național Liberal în circumscripția uninominală nr.13 REZINA-ȘOLDĂNEȘTI

Sunt de baștină din Rezina. Am absolvit în anul 1988 școala medie n.1 din oraș, iar în anul 1994 – Institutul pedagogic ”Ion Creanga” din Chișinău. Am activat în calitate de educator și pedagog de psihologie. Din 2003 până in 2018 activez ca manager de întreprindere.

Am candidat la mai multe funcții publice, pentru a promova poziția mea și a PNL privind lucrurile ce trebuie făcute altfel în administrarea orașului și a raionului.

Acum candidez pentru funcția de deputat în circumscripția uninominală și pe lista națională de partid. Sunt membru al PNL de la fondare. Am ales să fiu, în toți acești ani, în echipa național-liberalilor, pentru că e formată din oameni cinstiți, luptători și consecvenți, care pledează sincer pentru Reunirea Republicii Moldova cu România.

Au trecut 27 de ani, de când Republica Moldova și-a proclamat independența. Bătăliile politice continuă, basarabenii pleacă peste hotare, viața se înrăutățește, dezamăgirea e tot mai mare. Unica soluție ca să avem o altă viață și să le oferim un viitor bun copiilor noștri este să ne regăsim în comunitatea europeană prin reunificarea celor două state românești.

Am participat la acțiunile unioniste, am spus cu voce tare că dorim să fim, împreună cu frații noștri români, într-un stat care să ne asigure o viață decentă, prosperă, ocrotită de lege și în condiții de securitate. Asta o putem face cu ajutorul României și al UE.

Nu mai votați trecutul! Votați viitorul!

Vă solicit sprijinul, pentru a vă putea reprezenta cu demnitate națională în viitorul Parlament.

Votați Săgeata unionistă, votați GALINA ANDRIEȘ, votați PNL, votați UNIREA!

Comentarii
Partidul Național Liberal © 2014 Frontier Theme
Menu Title