MESAJ DE FELICITARE adresat de Partidul Național Liberal din Republica Moldova cu ocazia alegerii Alinei GORGHIU în funcția de președinte al Partidului Național Liberal din România

alina_gorghiu  Stimată Alina GORGHIU,

pavlicenco-PNL REDACTATAPartidul Național Liberal din al doilea stat românesc, Republica Moldova, a luat cunoștință cu multă satisfacție de opțiunea național-liberalilor din România de a alege  lider politic o femeie.

PNL din stânga Prutului activează de opt ani în a treia formulă, marcată de promovarea, cu demnitate, a aspirației de reunificare a celor două state românești. PNL din Republica Moldova a salutat poziția PNL din România privind imuabilitatea valorilor național-liberale. O Decizie similară a adoptat, recent, în ședința din 13 decembrie, Delegația Politică Națională a PNL din Republica Moldova, care se revendică de la hotărârile istorice ale membrilor de vază ai PNL, ce au modernizat și reîntregit România, precum și de la eforturile autentice ale PNL din România de a aduce Țara în NATO și UE.

PNL din Republica Moldova speră să stabilească o cooperare eficientă cu PNL din România – partide care împărtășesc speranța idealului istoric al românilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Vitalia PAVLICENCO,

președintele Partidului Național Liberal din Republica Moldova

Mesaj_de_felicitare_PNL_md_catre_PNL

Comentarii

Lasă un răspuns