Certificat in semn de recunostinta

Pe 27 mai a avut loc, in incinta Parlamentului Republicii Moldova, Adunarea anuala a Asociatiei internationale Business si Parlament in Moldova. Din partea PNL, Consiliul de Coordonare ii include pe deputatii Vitalia Pavlicenco si Anatol Taranu, care au participat la o serie de actiuni organizate de IABP pe parcursul unui an, inclusiv vizite de documentare la societati comerciale. Vitalia Pavlicenco a declarat astazi, in cadrul dezbaterilor pe marginea raportului anual, prezentat de Romeo Turcan, directorul executiv al IABP-Moldova, ca ar fi bine daca toate actiunile vor avea pe viitor o finalitate evidenta, sub forma unor initiative legislative, semnate de deputati din mai multe Fractiuni parlamentare, pentru a se depasi problema suspiciunilor ce exista in Legislativ la promovarea unor sau a altor modificari in legislatie.

Programul IABP a fost variat si bogat in perioada de dare de seama, iar proiectul este sprijinit de dl Bruce George, membru al Parlamentului britanic, presedintele International Association of Business and Parliament.

In cadrul Adunarii anuale, deputatului Vitalia Pavlicenco, presedintele PNL, i s-a inminat un Certificat in semn de recunostinta pentru contributia adusa la procesul de stabilire a mecanismului national al IABP si pentru promovarea dialogului transparent si deschis intre comunitatea de afaceri si Parlament.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns