Comunicat de presa al PNL, luari de cuvint la sedinta DPN a PNL (VIDEO)

Pe 30 martie a avut loc şedinţa ordinară a Delegaţiei Politice Naţionale a PNL, care a audiat raportul BPC şi a discutat despre situaţia politică din R.Moldova, adoptînd o declaraţie în acest sens.


Cu mesaje de salut s-au adresat membrilor DPN şi invitaţilor dna Maria Stoianov, poeta, compozitoare şi interpreta, care a participat la marşuri unioniste în anul 2012 şi care este apreciată de membrii PNL, dl Anatol Caraman, locotenent-colonel, cavaler al Ordinului Ştefan cel Mare, preşedintele veteranilor de razboi 1992 “Tiras-Tighina”, Timotei Ţurcanu, coordonator al Consiliului Unirii. Ei au adresat cuvinte de apreciere şi încurajare PNL şi si-au expus viziunile unioniste, precum şi căile de realizare, împreună, a obiectivului Unirii.

În DPN au fost cooptaţi noi membri. A fost prezentat Raportul de activitate, de către preşedintele Vitalia Pavlicenco, şi un proiect de declaraţie, de către vicepreşedintele Anatolie Revenco. În dezbateri, cu propuneri foarte concrete şi luări de cuvînt consistente, au vorbit mai mulţi membri şi invitaţi ai membrii DPN a Partidului Naţional Liberal.

DPN a adoptat o declaraţie privind situaţia politică şi necesitatea coagulării forţelor naţionale proeuropene.

Membrii DPN au mers, apoi, la spectacolul cu lupte daco-romane, care a avut loc în Scuarul Operei Naţionale, prezentat de Terra Dacica Aeterna din Cluj, spectacol oferit cu sprijinul ICR şi al “Acţiunii-2012”.

Serviciul de presă al PNL
Comentarii

Lasă un răspuns