Felicitari Partidului National Liberal din Romania!

Partidul National Liberal din Moldova adreseaza felicitari in legatura cu rezultatele obtinute in de Partidul National Liberal din Romania in alegerile pentru Parlamentul European.

Situatia social-economica, urmare a crizei, se complica in toate tarile, inclusiv in Romania, unde populatia este dezamagita din cauza inrautatirii starii de lucruri si a dat dovada de un absenteism ingrijorator in acest scrutin.

Cu toate acestea, PNL din Moldova se bucura ca romanii vor avea reprezentanti demni in Parlamentul European din partea Partidului National Liberal din Romania, care a depus toate eforturile pentru a aduce primul stat romanesc in NATO si in UE si care vor contribui la crearea unei puternice Europe unite, a unei structuri puternice a UE, ce va continua avansarea spre Est. Speram ca problemele legate de Republica Moldova vor fi mereu in atentia europarlamentarilor national-liberali, asa cum a fost in toti acesti ani, pentru a sprijini populatia celui de-al doilea stat romanesc in aspiratiile sale nationale si euratlantice.

Vitalia PAVLICENCO, presedintele PNL din Moldova

8 iunie 2009

Comentarii

Lasă un răspuns