Iata cu ce se ocupa Vasile Costiuc…

Declaratia OTNL cu privire la dezinformarea si manipularea practicate de Vasile Costiuc

(Cu privire la conferinta de presa oferita de “Democratia acasa” pe 21.04.2010)

OTNL aduce la cunostinta opiniei publice, in legatura cu titlul conferintei de presa anuntat de MSP “Democratia acasa”„Pavlicenco Vitalia ameninta  tinerii din grupul de initiativa a Miscarii „Democratia Acasa”, definitia cuvintului „amenintare”, conform dex.ro: „a arata intentia de a face rau cuiva, pentru a-i intimida sau pentru a obtine ceva de la el”.

OTNL aduce la cunostinta presei ca Vasile Costiuc a abordat membri ai Organizatiei de tineret a PNL pentru a incerca sa ii atraga in structura sa social-politica. OTNL a respinge orice propuneri de trecere a tinerilor sai in alt partid, spunindu-i ca PNL isi relanseaza cu succes activitatea, in partid sint respectate drepturile si interesele tinerilor, ei au fost si sint promovati si isi vad viitorul in PNL, care a sprijinit si actiunea din 27 martie 2008, unul dintre initiatori fiind si Vasile Costiuc, cel care a discutat cu conducerea PNL, partidul care a adus multi oameni la Lantul uman dintre doua Parlamente – actualul, acum in reparatie, si cel din 1918, unde s-a proclamat Marea Unire.


Pe data de 19 aprilie 2010 Vasile Costiuc a facut telefonic a doua tentativa de a discuta cu grupul activ al tinerilor din PNL, dar a primit acelasi raspuns categoric – tinerii resping ferm orice invitatie de a merge in alta formatiune politica. Aceste tentative si discutiile insistente, avind chiar caracter de intimidare – in sensul pericolului de a fi facute cunoscute eronat opiniei publice – au fost aduse la cunostinta presedintelui partidului, Vitalia Pavlicenco.
 
Dna Pavlicenco a reactionat sunindu-l pe Vasile Costiuc si sugerindu-i sa nu repete practicile utilizate de Vlad Filat cind a declarat, lansindu-si proiectul, ca va atrage oameni noi si indecisi, dar a mers sa atraga in mod agasant si neloial membri ai altor partide. Vitalia Pavlicenco a salutat initiativa de atragere a tinerilor in politica, i-a urat succes si i-a spus sa-i lase pe tinerii PNL in pace. Dupa care Costiuc a inceput sa strige la telefon ca toti actualii lideri politici, inclusiv Pavlicenco, trebuie sa-si dea demisia. Dna Pavlicenco a inchis telefonul si tocmai dna Pavlicenco ar avea tot dreptul sa invoce amenintare si intimidare din partea lui Vasile Costiuc.

Prin actiunile sale, Costiuc incearca sa afecteze imaginea partidelor politice si a PNL, sa manipuleze si sa dezinformeze opinia publica, fapt ce ar putea servi drept motiv pentru care PNL l-ar putea chema in judecata.

Tinerii national-liberali condamna orice migratie si traseism, inclusiv al tinerilor, de la un partid la altul, care, de cele mai multe ori, are drept motiv orgoliul si profitul personal. Dar daca, totusi, exista tineri nemultumiti de modul cum sint tratati in partidele din care fac parte, OTNL ii asteapta in rindurile sale, pentru ca in PNL sint respectate cu adevarat interesele tinerilor.
 
Tinerii national-liberali ii cer lui Vasile Costiuc sa recunoasca public ce a declarat in discutiile avute cu acestia referitor la membrii unui partid, despre care el a spus ca l-au amenintat cu moartea, spunindu-i ca “il impusca pentru ca ii strica schemele politice”. Tinerii national-liberali stiu martorii acestor declaratii ale lui Costiuc si se arata uluiti de faptul ca Vasile Costiuc nu a facut conferinta de presa pentru a spune cine l-a amenintat cu adevarat, dar face conferinta de presa contra PNL, fara nici un motiv, incercind sa-si faca imagine prin minciuna, dezinformare, manipulare, dar si prin frica si lasitatea de care da dovada la inceputul carierei sale politice, daca o va mai avea…

Grupul de tineri lideri ai PNL

Comentarii

Lasă un răspuns