Intilnirile in teritoriu demonstreaza sprijinul pentru mesajul anticoruptie al MAE

Vitalia Pavlicenco, candidat pe lista MAE pentru Parlament, a participat la o intilnire cu alegatorii din raionul Criuleni, alaturi de presedintele MAE, Anatol Petrencu, candidatura MAE pentru Presedintele R.Moldova, Alexandra Can, candidatura MAE pentru prim-ministru, alti candidati din partea acestui concurent electoral – Mariana Taranu, Anatol Croitoru, Alexandru Gorgan, Alexei Mocreac.

La intilnirea de la Criuleni au participat si un grup de fosti combatanti in razboiul de la Nistru. Echipa MAE a vorbit despre necesitatea coagularii fortelor politice si ale populatiei in jurul ideii de lichidare, prin noul Parlament, a coruptiei generalizate din R.Moldova, pe care o lasa ca mostenire comunistii-capitalisti. Discutia a cuprins situatia care este in economie, in invatamint, in medicina, politie, ca si interpelarile facute de deputatii din Parlament, care candideaza acum pe lista MAE. Acestia s-au referit si la problema transnistreana, care nu este rezolvata din cauza ca regimurile corupte de pe cele doua maluri ale Nistrului isi tot disputa cine sa gestioneze bunul public. Faptele concrete de coruptie expuse au trezit indignarea cetatenilor si revolta impotriva regimului corupt, care are in spate clanuri mafiote de la Putere.

La Hincesti, Vitalia Pavlicenco a avut o intilnire cu tinerii de la Colegiul de constructii, unde a explicat mai amanuntut de ce nu trebuie votati PCRM, UCM, PSD si PPCD, precum si a prezentat platforma Anticoruptie a MAE.

SP al MAE

Comentarii

Lasă un răspuns