Liberalii din Parlamentul Tinerilor s-au intilnit cu liderul PNL

La şedinţa Fracţiunii Liberalilor din cadrul Parlamentului Tinerilor, în cadrul Planului de acţiuni pentru legislatura a treia, s-a decis organizarea unor întălniri de familiarizare cu partidele avînd doctrină liberală. Prima ședință de acest fel a avut loc luni, 30 octombrie 2011, cu Vitalia Pavlicenco, preşedintele Partidului Naţional Liberal.

Tinerii deputaţi au avut posibilitatea de a adresa întrebări şi a afla răspunsuri în ceea ce priveşte PNL, istoria formațiunii, valorile doctrinare liberale, situaţia actuală din RM şi viitorul statului.

Prin discuţii au fost abordate şi aspecte vizînd situaţia nistreană şi faptul redobîndirii cetăţeniei Romane de către locuitorii din stînga Nistrului. S-a discutat despre relațiile dintre  partidele liberale din Republica Moldova, dar și între acestea și partidele din Romania, precum şi despre omogenizarea spatiului politic românesc.

Tinerii deputaţi  au fost activi în cadrul dialogului cu președintele PNL, au demonstrat că sunt la curent cu fenomenul politic și cu evenimentele din Republica Moldova, manifestîndu-și regretul pentru întîrzierea reformelor în Republica Moldova, care nu oferă încredere tinerilor în viitorul lor.

În final tinerii au avut şi un mesaj de felicitare pentru preşedintele PNL cu ocazia zilei de naştere care a avut loc recent și au făcut poze cu Vitalia Pavlicenco.

Serviciul de presă al PNL
Comentarii

Lasă un răspuns