Pe Greceanii o vor securistii, mafia rusa si prorusa (si video)

 
Am repetat de atitea ori – nu faci stat cu lideri santajabili. Si de aici – toate celelalte. Pentru ca fostii si actualii demnitari securisti, inclusiv analistii, ramin pe veci asa si inca sint propulsati de fortele negre proruse in virful

Piramidei. Astia au nevoie, la rindul, lor, pentru un act de guvernare corupt, de papusi, de aceea promoveaza tipese gen Zina Greceanii.

Acum sa vedem cum va proceda Partidul Liberal, “incintat” mereu de aceasta alianta falsa, incluzind un partid imoral – PLDM, o facatura moscovita, care a reusit sa manipuleze atitia oameni de treaba si care face in continuare jocuri, ca asta e meseria lui Smekerilovici.

Dupa 4 aprilie, Dorin Chirtoaca, alaturi de Volodea Filat, ne invata cum ar fi trebuit sa scapam de “tevatura” cu alegerea lui Voronin a doua oara Presedinte de stat, sugerindu-ne sa ne prostituam cu totii, sa votam “cite unul-doi din Fractiuni” pentru satrapul bolsevic. Aici aveti linkul

Asta inseamna ca PL, inclusiv Dorin Chirtoaca, cel care a dat drumurile din Chisinau pe mina firmei apartinindu-i lui Kirill Petrovici, fiul lui Piotr Kirillovici, pe nume, se pare, “Genesis”, daca era in Parlament, vota pentru Voronin, ca sa le dea exemplu celorlalti. Iata acum PL va avea aceasta sansa, sa voteze pentru Zinuta Greceanii, candidatura si papusa comunista si prorusa dintotdeauna, cea care putea fi votata de la bun inceput, fara atita “moronceala” de cap a noastra, a tuturor. Sa ii vedem pe cei de la PL. Si mai spun ca, aici, este iarasi enorm rolul PNL, pentru ca PL se teme ca de foc sa nu-si piarda alegatorii spre PNL, de aceea sta intre alegerea unei papusi rusesti,
“Gazprom”-iste, care ne-a “fericit” cu un acord si preturi ucigatoare pentru gazele rusesti (rusii pot plati mita, nu? – Poate cineva de la noi ar trebui sa o inlocuiasca dupa gratii pe Iulia Timosenko?), alegeri anticipate si pierderea alegatorilor spre partidul unionist si cinstit PNL. Sa ii vedem.

Ma intreb si nu pot pricepe. Cum, domnilor, grupul asta, “cal trioan”, al lui Dodon, poate impune niste conditii anulatoare de perspectiva europeana si euratlantica pentru R.Moldova, cind Hillary Clinton ne cheama deja de doua ori in NATO, iar PL, nu doar cu trei voturi, nu poate impune alegerea candidatului Aliantei, inclusiv in fata dodonasilor socialisti?
 

Ba pricep. Pentru ca, in spatele lui Dodon stau voturile PLDM. Dodon, pur si simplu, vocalizeaza ceea ce nu face fariseul Filat, care iese in fata presei si spune ca Lupu ramine candidatul AIE, dar, prin subterana, in loc sa mai aiba grija de vama, ca, iata, nu pot trece liber tigarile prin contrabanda (cu romanii astia deveniti tot mai inflexibili), negociaza cu Dodon si papusile lui. Mie imi repugna pozitia PD, care se declara ca ar sprijini-o pe Greceanii la sef de stat. Este o tradare a propriilor valori si principii (astept ca PD sa devina un partid profund proeuropean, sa se lepede de Moscova si sa colaboreze cu partidele romanesti pe adevaratelea, nu doar in fata camerelor), o tradare a PL-ului, care a pledat mereu pt Lupu (chiar daca e si interesul lui Ghimpu sa redevina speaker), dar e si o tradare a electoratului cu viziuni democratice, care s-a saturat de satrapi si de papusile lui Tkaciuk.

Nimeni in afara de mine nu i-a spus lui Tkaciuk atitea in fata cind comunistii erau la putere si diavolul cu barbuta era cocotat in inima celui de-al doilea stat romanesc. Acum – cu trebusoarele lui Filat, cum sa nu crezi ca PLDM a fost opera lui Tkaciuk, de la bun inceput, asa cum s-a spus si se mai spune, inclusiv despre cooperarea sinistra in vederea declansarii evenimentelor de la 7-8 aprilie? Cineva trebuie sa stea, pentru prejudiciile aduse statului, la puscarie, si nu cocotat in virful piramidei corupte si mafiote numite “Puterea de la Chisinau”.

Cum, domnilor, sa votati, pentru o mediocritate absoluta, care e Zina Greceanii, cea care are o singura “calitate” – de a fi obedienta lui Voronin, acum, poate, numai de ochii lumii, trecind din buzunarul acestuia in cele ale lui Filat si Dodon? Unde va este demnitatea, ca sa nu votati pentru o comunista, chiar si fara cerere in PCRM, ceea ce nu conteaza, acesta fiind doar un argument pentru prostitiii bolsevicilor? Mutenia politica Zinaia Greceanii, in cel mai bun caz, pricepe in niste cifre pe la Ministerul Finantelor, dar a fost propulsata pentru ca s-a aratat gata sa linga niste … labe comuniste, care i-au intins oportunitatea de a-si satisface niste orgolii de om neevoluat, nemultumit de categoria sa sociala, de cel de aproape de ea zilnic, uitind ca i-a fost deportata familia. Noi nu am uitat cum “cineva” cerea “cuiva” caseta nuntii fetei mele, sa vada cine dintre angajatii statului, condus de comunisti,, inclusiv de Greceanii, a “indraznit” sa vina la nunta fiicei lu’ Pavlicenco, cea care nu conteneste sa ne critice…
 
Este evident ca toata aceasta afacere cu impingerea lui Greceanii la sefia statului, dupa principiul rascunoscut – “la timpuri noi, tot noi” – este o diversiune impotriva celui de-al doilea stat romanesc. Abia aseara i-am auzit pe unii repetind ce am tot spus in ultima vreme, dupa declaratia Romaniei, ca, iata, Greceanii are viziuni antiromanesti.
Domnilor, eu vorbesc de doua luni ca e fatal pentru perspectiva si destinul nostru sa avem un Presedinte antiroman – i-am avut – Snegur, Lucinschi (cel care sta, si el, in spatele afacerii cu Greceanii), Voronin, care a declarat ca el nu este Presedintele romanilor. Securistii, fortele oculte antiromanesti, fortele politice rusesti, coloana a cincea a cercurilor imperiale de la Kremlin si fortele proruse din R.Moldova, gen PLDM, o imping pe Greceanii din, cel putin, doua motive: 1. Sa opreasca avansarea R.Moldova spre Europa, nu mai spun de apropierea de Romania, inclusiv prin transnistriazarea R.Moldova, cu “impacarea” aceasta dubioasa pusa la cale cu regimul Kaminski. 2. Sa poate gruparile oligarhice si de presiune economica rusa sa isi faca de cap aici asa cum le vine lor.

Sa vedem daca PL va intra in Hora Antiromaneasca pe nume “Greceanii – Presedinte”. In plan egoist, m-as bucura PL-ul sa se parafineasca, plus ca nu m-ar mira. In planul unui patriot roman spun ca e o catastrofa pentru romani si alogeni, toti stind cu gindul sa plece cit mai repede din acest stat cu o conducere vinduta pina in maduva oaselor, fie ca e vorba de comunisti, fie ca e vorba de cei care s-au dat, FALS, drept anticomunisti.

Si despre Occident. Acesta vrea liniste si “stabilitate”, adica mlastina comunista, cum a fost 10 ani, sa ne tina cit mai departe de civilizatie, sa murim cu zile intr-o societate prostita. Pentru asta ei si bani ne dau. Noi nu am uitat implicarea vesticilor, printr-un zis american dubios, care l-au fortat si pe Basescu sa contribuie la punerea peste capul nostru a lui Voronin a doua oara, care ne-a adus la conditia de stat-problema, cel mai sarac din Europa…

Iar “jmecherii pragmatici”, adica mancurtii verzi, ii manipuleaa pe vestici, prin relatiile lor de pe cind stateau la caldut pe la Bruxelles, iar noi luptam aici impotriva comunistilor. Leanca a promis circulatie libera. Unde este ea? Va fi cind vor fi la putere din nou comunistii? Sau si acum ei sint la putere, in persoana lui Filat, care ne explica si cum “sa intelegem corect” lozincile “Moldova fara Voronin”, “Moldova fara comunisti”, “Moldova fara saracie”. Eu i-as sugera si “Moldova fara cetateni”, de care ta-a-a-a-re isi mai bate capul tinindu-i pe limba, dar alungindu-i, prin tertirpurile sale prorusesti, peste hotare.

De cind a venit PLDM-ul la putere, oamenii au devenit buimaciti cu totul, pentru ca Filat se teme de puscarie. De aceea el se teme de PD si cauta, in fel si chip, sa fie ori el Presedinte, ori sa puna un om controlat de el. Asta dupa ce a semnat Acordul respectiv de formare a AIE-2. Acum, in loc sa ii preseze pe comunistii Dodon, Greceanii si Abramciuc sa voteze candidatul AIE-2, el lupta, prin ei, sa fie votata o papusa prorusa si antiromaneasca. Dar ce sa astepti de la Filat – cel care l-a votat pe Voronin in 2005, spunind Fractiunii sale a PD “Cum sa nu votam pentru Vladimir Nikolaevici? Ce va zice, in acest caz, Mark Evghenievici?”

Va mai trebuie argumente cine e PLDM, de cine e condus si ce vrea? Dar tinerii de la 7-8 aprilie, pentru asta s-au jertfit? In general, la ce sa ne mai asteptam de la acest partid imoral in politica moldoveneasca? Fratilor, care sinteti mai cu scaun la cap, plecati din Fractiunea PLDM cit e lucru cu cinste. O sa va blesteme copiii vostri, aveti grija, pentru ca Treuca e dulce, dar blestemul lui Dumnezeu cade pe copii. Si Dumnezeu este anticomunist adevarat, nu ca Filat al vostru.

Mizeria si rusine. Imoralitate si hotie – asta ii caracterizeaza pe unii din Piramida purterii celui de-al doilea stat romanesc. Si salvarea e una – Unirea cu Romania, pentru a intra intr-un spatiu de normaliutate, justitie si moralitate. Si acolo sint probleme, dar nu chiar atita vinzare pe fata ca aici.

Vitalia Pavlicenco
Comentarii

Lasă un răspuns