PNL cheama partidele parlamentare din Romania sa dea exemplu partidelor parlamentare din RM

Duminica a avut loc sedinta Delegatiei Politice Nationale a PNL, care a adoptat si o Declaratie.

25 martie 2012

Anul 2012 este un an de o greutate si de o putere simbolica aparte, cind se implinesc 200 sute de ani de la raptul Basarabiei de catre Imperiul Rus. Acest an este marcat de PNL prin actiuni publice dedicate si datei de 27 martie, cind se implinesc 94 de ani de la adoptarea, in 1918, de catre Sfatul

Tarii, a Actului Unirii Basarabiei cu Patria-Mama, ca si datei de 16 mai, cind vom comemora doua secole de ocupatie ruso-sovietica, urmind sa punem, prin vointa populara romaneasca, sfirsit acestei stari mostenite prin Pactul criminal Molotov-Ribbentrop. PNL ii cheama pe toti oamenii curajosi, pe romanii si alogenii cu viziuni unioniste la aceste manifestari de demnitate nationala.
Partidul National Liberal constata ca alegerea Presedintelui Republicii Moldova creeaza premizele pentru o perioada in care guvernarea necomunista sa demareze reformele promise in alegeri. PNL spera ca Presedintele ales va opta neclintit pentru respectarea drepturilor si a libertatilor fundamentale ale omului, care inca se incalca flagrant in societatea noastra, polarizata puternic pe criterii patrimoniale si etnice.
 
Comentarii

Lasă un răspuns