PNL Falesti se solidarizeaza

National-liberalii de la Falesti cer Consiliului raional sa solicite Guvernului semnarea Conventiei privind micul trafic la frontiera si scoaterea sirmei ghimpate la Prut

Simbata, un grup de membri ai Biroului Permanent Central al PNL – Vitalia Pavlicenco, Anatol Revenco si Constantin Pasecinic – au participat la sarbatoarea de 1 iunile, Ziua Internationala a Copilului, in orasul Drochia, la o intilnire cu grupul de sprijin al PNL din Drochia si la sedinta statutara a Delegatiei Politice Teritoriale Falesti.

In mesajul rostit in fata copiilor si a parintilor din Drochia, deputatul Vitalia Pavlicenco a subliniat oportunitatile copiilor de astazi si necesitatea implicarii parintilor in viata obsteasca activa pentru a crea conditii mai bune pentru afirmarea capacitatilor tinerilor.

In discutiile cu activistii PNL s-a vorbit despre situatia politica si social-economica, despre viitoarele alegeri parlamentare si imperativul rasturnarii, pe cale democratica, a guvernarii comuniste.

In sedinta Delegatiei Politice Teritoriale Falesti a PNL, presedintele OT Mihai Morteanu a prezentat un raport privind activitatea din ultimele luni, subliniind prioritatea identificarii variantelor optime de participare la scrutinul din 2009, pentru a se asigura, prin vot, o optiune democratica, proeuropeana. Mai multi vorbitori s-au referit la modul in care sint guvernate raioanele de coalitiile democratice, au manifestat nedumerire in legatura cu plasarea, in unele functii din structurile raionale, a unor membri ai partidului comunistilor.

DPT a ales-o pe dna Valentina Mereniuc, primar PNL de Iscalau, in functia de vicepresedinte al OT Falesti, ea urmind sa coordoneze OFNL din raion.

De asemenea, DPT a sprijinit, printr-o declaratie, deciziile Consiliilor Ialoveni, Cahul, Nisporeni, care ii cer Guvernului sa semneze neconditionat cu Romania Conventia privind micul trafic la frontiera, cerindu-i Consiliului raional Falesti sa includa imediat pe ordinea de zi solicitarea sa se semneze, de urgenta, Conventia. DPT Falesti a PNL a cerut Consiliului raional sa sprijine si decizia administratiilor raionale privind scoaterea sirmei ghimpate de la frontiera cu Romania.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns