PNL se pregateste de alegeri

La sediul PNL a avut loc sedinta Consiliului de Coordonare al MC – conducerea Organizatiei Municipale Chisinau al formatiunii – prima dupa conferinta Filialei teritoriale si dupa congresul al doilea al partidului. Ordinea de zi a sedintei a inclus mai multe chestiuni. Cele mai importante au fost consolidarea Filialei Chisinau a PNL, acoperirea tuturor sectiilor de votare cu agitatori si observatori din partea PNL, organizarea intilnirilor de cartier cu membrii si simpatizantii PNL, pregatirea din timp de alegerile locale, pentru identificarea celor mai buni candidati la intocmirea listelor ce vot fi depuse in scrutinul local.

PNL a luat in anul 2007 – la numai trei luni de la reconstituirea juridica – 5 la suta acolo unde a depus liste. La alegerile locale trebuie sa invinga cei mai buni, sperindu-se ca acestia provin de la partidele de Opozitie. O noua administratie locala ar da o alta calitate cooperarii care se va dezvolta – asa cum s-a mai intimplat in alte parti – cu statele membre al UE in partea ce se refera la proiectele regionale trilaterale, de frontiera etc.

In cadrul sedintei s-a discutat despre eventualitatea alegerilor anticipate si paticiparea PNL, fapt ce impune o mobilizare a structurilor formatiunii.

Conducerea Filialei teritoriale Chisinau a PNL a discutat proiectul declaratiei formatiunii privind sprijinirea candidatilor PNL-Romania pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009.

SP al PNL

27 mai 2009

Comentarii

Lasă un răspuns