PNL va doreste un Paste Fericit!

Dragii nostri,

Duminica, 4 aprilie, ne vom bucura impreuna de cea mai mare sarbatoare a crestinatatii: Invierea din morti a Domnului si a Mantuitorului nostru Iisus Hristos, sau Sfintele Pasti. Este un prilej de bucurie pentru cei ce inţeleg Jertfa adusa omenirii de Hristos.

Invierea Domnului ne indeamna sa fim mai iertatori si iubitori de oameni, precum ne-a invatat Mantuitorul, care a fost rastignit pe cruce pentru noi.

In Republica Moldova Sfintele Pasti decurg acum pe fundalul unor tensiuni sociale in contextul investigatiilor si dezvaluirilor legate de evenimentele de acum un an, de la 7 si 8 aprilie 2009, cind a avut loc o revolta fireasca a tinerilor indignati de falsificarea alegerilor de catre guvernarea antinationala, ce ne-a distrus societatea timp de zece ani, a tinerilor care nu au mai dorit sa fie lipsiti de viitor si de libertate.

Partidul National Liberal spera ca cetatenii nostri se vor uni in obiectivul de a deveni cit mai liberi – sacrificiu pentru care au fost ucisi, acum un an, tineri si pentru care sute dintre ei au fost maltratati. Acesti tineri nu vor fi uitati, noi avind sarcina sa nu stingem flacara sperantei ca si poporul roman merita sa fie impreuna intr-o Europa libera.

De Sfintele Pasti sa ne alungam din inimi durerea si necazul, sa lasam ca in sufletele si in casele noastre sa patrunda lumina binecuvintata.

Sa ne bucuram pentru ca Hristos a Inviat!

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns