Seminar IRI pentru femeile national-liberale

Miercuri, 24 septembrie, Institutul Republican Internaţional si PNL au organizat un seminar pentru femeile-lidere ale Partidului Naţional Liberal din Moldova. Obiectivele urmarite au fost fortificarea Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal, crearea abilitatilor de comunicare si a celor de lider politic, management pentru alegerile parlamentare din 2009. Seminarul a fost deschis de Steven Rader, director de program la IRI-Moldova, dupa care a facut o prezentare Vitalia Pavlicenco, presedintele PNL, care a inclus subiectele contextul politic (analiza oponenţilor şi a partenerilor PNL), rolul si contributia femeilor membre ale PNL in consolidarea partidului si organizarea campaniei electorale-2009, structura organizationala si manageriala a PNL, strategia electorala a PNL: obiective, actiuni si sarcini, platforma electorala si mesajul electoral ale PNL. Stela Mocan, coordonatoare de programe, IRI-Moldova, a vorbit despre elaborarea planului, structura si organizarea campaniei electorale, precum si despre modul de comunicare a mesajului electoral.

Dorian Furtuna, expert independent, le-a vorbit femeilor national-liberale despre imbunatatirea
abilitatilor politice si de comunicare politica, incluszind aspectele liderismului politic, discursului public si comunicarea verbala/non-verbala.

Doamnele din PNL s-au declarat interesate sa discute asemenea teme, precum si altele, seminarele urmind sa continue la Chisinau si cu participarea structurilor teritoriale ale PNL.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns