Tinerii national-liberali la actiunea de protest flash-mob contra promisiunilor desarte ale PCRM

Pe 26 decembrie, ora 15.00, in fata Palatului Republicii. un grup de 20 de tineri national-liberali, au participat. alaturi de alti tineri  din mai multe partide politice (AMN, PLDM, PL, PD) si de tineri neafiliati politic, la actiunea de protest (flash-mob) contra romisiunilor desarte ale guvernarii in Anul tineretului.

Veaceslav Ombun, preşedintele Organizaţiei Tinerilor Naţional-Liberali, a menţionat: „Actuala guvernare discrimineaza si discrediteaza tineretul prin promisiuni false de susţtnere. Astfel, tinerii national-liberali catalogheaza Anul Tineretului ca pe o propaganda preelectorala si o actiune in care vor prezenta un raport fals despre ce s-a facut, cu vorbe frumoase, dar fara sa comporte vreun efect”.

Tudor Darie, organizatorul evenimentului, a subliniat ca, prin aceasta actiune, tinerii si-au propus sa arata ca, timp de 365 de zile, actuala guvernare nu a facut nimic. „Noi am asteptat evenimente concrete, dar am avut parte doar de evenimente cu caracter populist”, a mai declarat Tudor Darie.

Amintim ca Anul Tineretului a fost decretat de catre Presedintele Vladimir Voronin la 26 decembrie 2007 si ca la 26 decembrie 2008  va avea loc  ceremonie de incheiere a actiunii.

(sursa UNIMEDIA)

Comentarii

Lasă un răspuns