Va invitam si va asteptam in PNL!

Filialele teritoriale ale PNL desfasoara in prezent conferinte ale structurilor si aproba listele de candidati pentru functiile de primari si consilieri. In legatura cu aceasta, au loc discutii despre evolutiile de pe scena politica mare si de pe scenele politice raionale din Republica Moldova. La Anenii Noi, de exemplu, membrii PNL s-au interesat de ce nu se schimba situatia in bine, de ce lucrurile merg din prost in mai prost si de ce – cind vin la putere –, democratii se amesteca “avan” cu satrapii comunisti, de nu-i mai deosebesti care sint comunisti si care sint democrati.

Un fenomen pe care il constatam in ultimul timp este si migratia mai multoractivisti de la alte partide spre PNL, ale carui structuri se consolideaza, avind in vedere ca, dupa 2009, am constatat, cu mare regret, manifestarea proverbialei tendinte a romanului moldovean de a se alipi – pentru a supravietui, uneori, este adevarat, dar totuna nu justificam, ca si pentru alte scopuri, mai putin salutare – celui de la Putere.

Cu toate acestea, constatam ca sint si suficienti oameni de calitate care au fost sau au ramas in alte partide, supuse acum, in parte, unor unificari si fuzionari fortate, in interesul unor gasti de la conducerea ziselor formatiuni. Acesti oameni nu accepta deciziile luate abuziv de conducatorii formatiunilor, fara un accept larg al membrilor si structurilor teritoriale. In acest sens, parvin si la PNL solicitari de a-i primi in rindurile noastre. Vreau, pentru ca mi s-a si sugerat sa o fac, sa adresez tuturor persoanelor ce vor cu adevarat sa contribuie nu numai la apropierea capatului, dar si la o schimbare cu adevarat, produsa prin oameni onesti, gospodari, cu bun simt, sa vina in rindurile noastre. La noi va veti simti bine, va asiguram. PNL este in ascensiune si contrubutia Dvs. ne va face mai puternici.

Va asteptam pe toti cei cu aspiratii sincere si serioase.

SP al PNL
Comentarii

Lasă un răspuns